Det er snart to år siden, CNH Industrial købte danske Kongskilde af DLG for at integrere virksomheden i CNH Industrial og produktprogrammet i New Holland-koncernen.

Men indtil videre er fuldfodervognene fra Kongskilde forblevet, som vi kender dem, og New Holland har ingen planer om at integrere fuldfodervognene i det øvrige New Holland-program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som det ser ud nu, tror vi, at fuldfodervognene med Kongskildes navn stadig har en plads på markedet. Men de passer ikke helt godt ind i New Hollands produktsortiment og dermed til New Holland-brandet, så derfor er planen indtil videre at bevare Kongskilde-navnet på fuldfodervogne, fordi vi mener, at det har værdi, siger Carlo Lambro, der er global direktør for New Holland.

Han tilføjer, at det ikke vil give mening at male Kongskildes fuldfodervogne i blå eller gul og markedsføre dem som New Holland.

Han understreger, at New Holland vil bevare Kongskilde som en særskilt linje og vil udvikle og investere i fuldfodervognene, men under Kongskilde-brandet.