Hvordan rimer turisme, natur og gourmet-mad i særklasse med en stigende konventionel svineproduktion?På Bornholm er der ingen vej udenom. Det skal rime.

Peter Brandt Koefoed er svineproducent. Konventionel. Hans bedrift, Langemyregård, ligger på Bornholm, der sælger sig selv på en smuk natur, turisme og lokale råvarer i gourmet-klassen.

Men Peter Brandt Koefoed føler sig ikke presset af den grund. Han mener, at det konventionelle landbrug er en af forudsætningerne for det bornholmske samfunds eksistens.

- Vi kan ikke leve af at sælge til os selv. Vi er under 40.000 herovre, fastslår han.

- Ligesom det øvrige Danmark har vi brug for, at der kommer penge til udefra. Og her bidrager landbruget med mere end turismen, tilføjer han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det skal rime

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent? Log ind
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.