Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny slagteridirektør satser på kvalitetskød

Af jf - 4. mar. 2011 KL. 09:36

Gourmetslagteriet Grambogård er blevet overtaget af direktør Alex Lysemose, der vil satse på kvalitet

Den tidligere chef i DKI-Group, Alex Lysemose, køber det fynske slagteri Grambogård af DKI-Group. Efter flere år med underskud skal der nu pumpes værdi i gourmetslagteriets brand, lyder det ifølge Erhvervbladet.

Grambogårds kundekreds findes blandt udvalgte specialitetsbutikker samt ekslusive restauranter. Det skal der ikke laves om på, fremhæver Alex Lysemose og tilføjer, at der skal mere fokus på forarbejdning af kød.

- Vi skal være bedre i forhold til charcuterivarer. For eksempel forskellige pålægsvarer og skinker. Samtidigt skal vi afsøge mulighederne for eksport, forklarer han.

Grambogård startede som et landbrug, men i 1998 blev virksomheden omlagt til først mejeri og siden slagteri. Mejeriet gik dog konkurs i 2009. Slagteriet fortsatte, men har de seneste år præsteret underskud. I 2009 et minus på bundlinjen på 415.295 kroner mod et minus året før på lige over en million.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame