Direktør Ole Green fra virksomheden Ago Intelligence modtog tidligere i dag Innovationsfondens pris som årets innovatør.

Det har fået Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til at sende store roser i retning af Ole Green og resten af holdet hos Agro Intelligence.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Stort tillykke til modtagerne af Innovationsfondens Priser for 2018. Det er bragende dygtige mennesker, der forstår at sætte Danmark på forskningens verdenskort, siger Esben Lunde Larsen og fortsætter:

- Miljø- og Fødevareministeriet har nomineret REMRUM-projektet og Ole Greens forskning, fordi deres projekt og forskning kan medvirke til en mere effektiv og klimavenlig fødevareproduktion. Det er glædeligt, at to af de tre priser går til innovation inden for fødevareområdet, da området netop er så vigtigt for dansk erhverv, miljø og eksport.

Ministeren fremhævede desuden forskernes rolle i at sætte Danmark på verdenskortet.

- Når det kommer til udvikling og innovation inden for fødevareområdet, har vi nogle rigtig dygtige forskere, hvis forskning kan være med til at sætte Danmark på verdenskortet. Det er et område, der er fyldt med potentiale for dansk erhvervsliv, og det bliver spændende at følge udviklingen i fremtiden, siger Esben Lunde Larsen.