Få dage efter fyringen af 26 medarbejdere meddeleler Gråkjær, at koncernens egenkapital tilføres 20 millioner kroner via kapitaltilførsel.

Koncernens egenkapital er dermed blevet fordoblet til i alt 40 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pengene er ifølge Gråkjær sat til side "som et led i tilpasningen til den nuværende markedssituation og for at sikre en langsigtet kapitalstruktur".

Gråkjær vil samtidig omstrukturere aktiviteterne i Danmark.

- Her vil lokaliteterne Holstebro og Horsens blive de centrale omdrejningspunkter for virksomhedens aktiviteter. Det medfører, at kontorerne i Trige og Nr. Sundby nedlægges fra årsskiftet, skriver Gråkjær i en pressemeddelelse.

Nedlæggelserne var baggrunden for de 26 fyringer, der fandt sted i fredags.

Ny direktør

Samtidig har koncernen fået ny administrerende direktør. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den hidtidige administrerende direktør Benny Lægsgaard vil i fremtiden varetage specielle arbejdsopgaver inden for finansiering af byggeprojekter. Derfor er tidligere vicedirektør Jan Larsen, som har været ansat i Gråkjær i 10 år, udnævnt til ny administrerende direktør.

- Vi ser med disse nye tiltag ind i fremtiden. Vi har taget konsekvenserne af markedssituationen i Danmark, og den valgte strategi giver os og medarbejderne en vision at arbejde ud fra. Det betyder, at vores kompetencer kommer i spil der, hvor de gør gavn for kunderne, udtaler bestyrelsesformand John Gråkjær.