Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Bornholmergrisen smager bedst

Af mbk - 10. sep. 2012 KL. 11:51

Det møreste, saftigste og mest velsmagende svinekød kommer fra Bornholm. Det blev afgjort ved dysten Nordic Pork Challenge på årets Food Festival

Danish Crowns Bornholmergrisen vandt konkurrencen ved Food Festival over otte andre specialgrise. Dysten stod i disciplinen ’kotelet’ og blev afgjort ved blindsmagning af et kompetent dommerpanel af gourmetkokke og smagskyndige.

- Vi går efter god smag, vellugt og vi kigger på kødets struktur. Vi ser efter, hvor fibrene er markante, begrundede overdommer Francis Cardenau fra le Sommelier sine bedømmelser.

Nordic Food Challenge skal gøre Danmark mere kendt for sin mad.

- Det er den slags sammenligninger, der gør, at Danmark bliver et bedre gourmetsted, siger Francis Cardenau til DR.

Ud over svinekød blev også ost og øl testet. 

Thise Mejeri løb med prisen for bedste ost, og bedste øl var Kølsters Højsommer-bryg.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame