Daka udvider sin pig-up-service med engelsk, ukrainsk og rumænsk, så også de udenlandske medarbejdere i landbruget kan få nytte af afhentningsappen.

Pigup & Ko appen udvides nu på engelsk, ukrainsk og rumænsk.

I løbet af uge 28 bliver afhentnings-appen opdateret, så den kan bruges på tre nye sprog. Det er nødvendigt, at man opdaterer appen, men den vil automatisk gøre dig opmærksom på det. Når den er opdateret vil den automatisk anvende telefonens sprogindstilling. Telefoner hvor indstillingerne ikke er danske, ukrainske eller rumænske vil se appen på engelsk, skriver Daka Danmark i en pressemeddelelse.

- Vi håber at udvidelsen af sprog, vil gøre det nemmere for ansatte på landbrugene selv at tilmelde de døde dyr, så snart de er placeret på afhentningspladsen. Appen kan allerede i dag anvendes af flere brugere på samme tid, men nu er der flere, som kan få den på deres foretrukne sprog, skriver Daka.

Et resultat af samarbejde

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Opdateringen af Pigup&Ko til flere sprog, er det første resultat af samarbejdet med de 15 landmænd i Forum for bæredygtig innovation SecAnim, som blev etableret sidste år.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet i forummet. Det har givet os nye indsigter, og der er flere nye tiltag sat i søen, som skal gøre servicen til de danske landmænd endnu bedre, siger Rikke Klitgaard Friis, som er tovholder på forummet og udviklingen af de nye løsninger.