I den netop udsendte erklæring kommer Jens Møller med sin udlægning af svindelsagen.

- Jeg er forfærdelig ked af de konsekvenser, som mine handlinger har medført. BMG A/S var grundet markedets udvikling endt i en svær situation. Mine intentioner har alene været, at virksomheden skulle overleve, så arbejdspladserne og min kompagnons og mit livsværk kunne bestå, udtaler Jens Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har aldrig været min intention, at nogle skulle påføres tab herved. På nuværende tidspunkt har jeg ikke mulighed for nærmere at vurdere, hvorvidt de tal, der er oplyst i medierne, stemmer overens med de faktuelle tab, som mine handlinger måtte have påført SparNord og andre kreditorer.

- Jeg har via min advokat rettet henvendelse til politi og kurator, for at stå til rådighed med oplysninger, der kan bringe klarhed over hvilket reelt tab, der måtte være indtrådt. Jeg er forfærdelig skamfuldt over at have svigtet alles tillid, og de tab det vil medføre, slutter erklæringen udsendt af Jens Møllers advokat, Peter Nisgaard Brink, Advokathuset Funch og Nielsen.

Ifølge bestyrelsesformanden har Jens Møller erkendt forholdene. Han blev søndag meldt til Østjyllands Politi. Det er ikke klart, hvorfor de fiktive handler er blevet udført.

Jens Møller er udover at være selskabets direktør også ejere af det holdingselskab, som ejer BMG.

BMG er et selskab fra 2004. Sidste år havde det ifølge Børsen en bruttofortjeneste på 13,3 millioner kroner. Det gav et overskud på 2,2 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da sidste års regnskab var gennemgået, lå der 14,6 millioner kroner i egenkapital på kistebunden.

En søgning på BMG's hjemmeside linker videre til kurator Søren Christensen Volder, Bech Bruun.