Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

DanBred lander stor handelsaftale i Vietnam

6. sep. 2018 | Indrykket af DANBRED

Seks ledende danske virksomheder inden for Landbrugssektoren går sammen i et strategisk samarbejde.

Del artiklen:

Seks ledende danske virksomheder inden for Landbrugssektoren går sammen i et strategisk samarbejde med Tan Long Group, der er én af Vietnams største leverandører inden for fødevarer og landbrug. Den samlede værdi af aftalen løber op i adskillige millioner euro, og DanBred skal levere svinegenetikken som led i en samlet dansk pakkeløsning.

Smilene var brede hos de danske repræsentanter fra DanBred, som var på besøg i Vietnam og den danske ambassade, der faciliterede og agerede værter for underskrivelsen af kontrakten. På rad og række sad samtlige danske repræsentanter for de seks respektive virksomheder og ventede på at skive under på aftalen.

Det var derfor en tilfreds og stolt Allan Gade Nielsen, Global Business Director i DanBred, som kunne overvære kollega Thomas Hansen, CCO, Sales Director skrive under på samarbejdsaftalen på DanBreds vegne i Vietnam under stor lokal mediebevågenhed.

– I DanBred er vi er rigtig tilfredse med, at det er lykkedes os at lande en aftale af denne her kaliber på et så strategisk vigtigt marked for os. Vi er mere end tilfredse med aftalen og grundlaget for det strategiske samarbejde, forklarer Allan Gade Nielsen.

Udover DanBred indgår SKIOLD A/S, Munters A/S, Tornordic A/S, Haarslev A/S samt Vilomix A/S også som strategiske samarbejdspartnere med Tan Long Group. Aftalen forstærker og bekræfter dermed den partnerskabsaftale, som de to nationer indgik i 2013 om at styrke samarbejdet og relationerne mellem Danmark og Vietnam.

– I DanBred er vi er rigtig tilfredse med, at det er lykkedes os at lande en aftale af denne her kaliber på et så strategisk vigtigt marked for os.

Allan Gade Nielsen, Global Business Director i DanBred

Hak i bæltet

Samarbejdet er baseret på de forskellige virksomheders faglige kompetencer, hvor hver aktør byder ind med hver deres produkter og specialer. DanBred skal således forsyne Tan Long Group med svinegenetik.

Dagens underskrift forstærker perspektiverne for DanBred på det asiatiske marked, hvor man i forvejen er ved at konsolidere sig som én af de førende svinegenetik-leverandører. DanBred har inden for de seneste par måneder indgået aftaler med partnere og selskaber i blandt andet Myanmar og Japan. I den forbindelse er aftalen med Tan Long Group endnu et hak i det faglige bælte.

– Det er et marked, hvor der er hård konkurrence, når det gælder svinegenetik, så det er en fantastisk mulighed for os at blive en del af aftalen i samarbejde med de resterende danske virksomheder. Det er samtidig en stor anerkendelse og blåstempling af vores produkt og serviceydelser, som vi selv i al beskedenhed mener hører til i verdenseliten, fortæller Allan Gade Nielsen afslutningsvis.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser