Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

DanBred forstærker salgsaktiviteterne i Italien

22. aug. 2018 | Indrykket af DANBRED

DanBred vil vinde flere markedsandele i Italien, og derfor opruster vi i salgsteamet.

Del artiklen:

PRESSEMEDDELELSE: DanBred vil vinde flere markedsandele i Italien, og derfor opruster vi i salgsteamet med tilføjelsen af Roberto de Pol fra B.S.T Soluzioni SRL. Han skal i samarbejde med DanBreds nuværende agent i Italien, Rosgaard/Porktrade Group A/S, forstærke salgs- og servicemulighederne for de italienske kunder.

DanBred oplever vækst på det italienske marked, og ønsket er at optimere indsatsen i forhold til kunderne. Derfor er der nu indgået en aftale med Roberto de Pol fra B.S.T Soluzioni SRL, der bliver tilknyttet DanBred i Italien, som en del af salgsteamet fremadrettet. Roberto de Pols opgaver bliver at assistere og udvikle forretningsmulighederne for DanBred i samarbejde med vores eksisterende agent i Italien Rosgaard/Porktrade Group A/S.

Claus Holmgaard, salgsdirektør i Storeuropa for DanBred, er tilfreds med, at det er lykkedes at tilknytte Roberto de Pol. Hans fortid i DanBred International gør, at han er bekendt med DanBreds produkter og vil være et aktiv fra dag 1. Sammenholdt med hans lange erfaring i branchen vil det være en klar forstærkelse til at opnå en større salgsaktivitet i Italien.

– Vi kender Roberto de Pol fra tidligere opgaver, og jeg er sikker på, at Rosgaard/Porktrade Group A/S og Roberto vil udnytte hinandens viden og kvaliteter. Dermed give DanBred et skub i den rigtige retning, hvad angår vores videreudvikling i Italien. Det er med andre ord en rigtig god nyhed for vores italienske kunder, at de nu får en yderligere kapacitet til at udøve service, rådgivning og vejledning, siger Claus Holmgaard.

Ingen indvirkning på nuværende kunder

Udvidelsen af holdet i Italien er samtidig i tråd med den seneste tids oprustning af agenter og sælgere i Europa og verden, der skal være med til at imødekomme den stigende kundeportefølje.

– Udover vi gerne vil erobre nye lande, så vil vi også gerne forstærke os på eksisterende markeder i takt med vores markedsandele vokser. Det her er således ikke et unikt setup, og det vil vi muligvis se mere af i fremtiden, fortæller Claus Holmgaard afslutningsvis.

B.S.T Soluzioni SRLs eksisterende kundeportefølje vil ikke blive påvirket af den nye aftale mellem DanBred og B.S.T Soluzioni SRL.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser