De mindste kalve har behov for et effektivt pre-starter foder for at sikre en glidende overgang fra kalv til drøvtygger og for at stimulere væksten.

HP RumenStart fra Hamlet Protein understøtter vommens udvikling, så slagtekalve når deres slagtevægt tidligere, og kvier får den bedste start på et produktivt liv som malkeko.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Undgå fravænningsdyk

Kalveproducenter står over for en stor udfordring, når deres kalve skal gå fra mælk til fast foder. Udfordringen består i, at de unge dyrs gastro-intestinale system ikke er fuldt udviklet - det øger risikoen for fravænningsdyk, der midlertidigt stopper væksten.

Heldigvis kan det rigtige pre-starter foder hjælpe producenten til at mindske eller helt undgå den risiko.

Effektiv udvikling af vommen

Pre-starter foder med HP RumenStart fra Hamlet Protein er nøglen til en effektiv udvikling af vommen fra et tidligt stadie. De særlige sojaproteiner i HP RumenStart er letfordøjelige, rige på biotilgængelige mineraler og fattige på anti-nutritionelle stoffer og allergener.

Foderet får en smag, som kalvene kan lide, og overgangen fra mælkeerstatning til fast foder bliver nemmere, hvilket reducerer de samlede foderomkostninger.

En investering i seks til otte kg HP RumenStart før fravænning er nok til at fremskynde slagtetidspunktet eller opnå en yderligere vægtstigning på cirka 10 kg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fodringsforsøg har dokumenteret vigtige fordele:

Øget vækst

Hurtigere udvikling af vommen giver nem fravænning

De samlede foderomkostninger reduceres

Færre tilfælde af diarré

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sund og skinnende pels

God smag