Novadan har lanceret produktet: Nova Calforce, som er et flydende mineralsk foder til kalve. Produktet består udelukkende af naturlige ingredienser og reducerer kontamination, forhindrer/forebygger diarre og fører til bedre trivsel og vækst blandt kalvene.

Nova Calforce kan tilsættes både i vand og mælk - samt i råmælk og i mælkeerstatning. Det kan anvendes til kalve helt fra fødslen og til fravænning, og Novadan kan dokumentere yderst effektiv virkning heraf.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Produktet har gennem det seneste år været testet af landmænd, der har vist stor begejstring for produktet, og som kan se stor effekt.

Derudover har universitet Faculdade de Medicina Veterinária i Lissabon testet produktet i rapporten: "Bakteriologisk rapport om Nova Calforces effekt på kasseret mælk og colostrum", hvor den effektive virkning dokumenteres. Her er blandt andet effekten på destruktion af bakterier i både colostrum og kasseret mælk testet samt opretholdelsen af et lavt bakterieniveau over længere tid (konserveringsevne).

Ifølge Novadan vil man opnå sundere kalve og se en øget tilvækst og trivsel hos disse, da problemer med diarre, appetitløshed og mavesmerter med dehydrering og i værste tilfælde dødsfald til følge vil reduceres og ofte helt elimineres. Heri ligger en gevinst hos landmændene, som øges af, at risikoen for kontamination og antibiotikaforbruget reduceres.

Produktet Nova Calforce præsenteres blandt andet på NutriFair den 17.-18. januar 2018 på stand A-1104.