De besøgende på Nutrifair kan på Speakers' Corner blandt andre også møde en stor kapacitet inden for biogasanlæg. Det er Kent Skaanning, bestyrelsesformand i ComBigaS, som designer og bygger biogasanlæg i samarbejde med en række danske og internationale partnere.

- Jeg håber, at mange har lyst til at høre vores budskab, og at det kan være med til at udbrede decentrale biogasanlæg i Danmark. Jeg vil fortælle om, hvilke muligheder der er - og ikke mindst hvad der kan være af økonomi for landmændene, og hvordan man kan få det finansieret, lyder det fra Kent Skaanning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever flere og flere projekter, der kører rigtig godt, og hvor de landmænd, der investerer i det, rent faktisk også tjener penge ved det. Vi hos ComBigaS synes jo, at hele ideen om recycling af næringsstoffer og produktion af bæredygtig energi er en fantastisk ide - men udgangspunktet skal jo også være, at dem der rent faktisk gør det, også tjener nogle penge ved det, fastslår bestyrelsesformanden, som glæder sig til Nutrifair og til at inspirere og svare på spørgsmål fra interesserede landmænd.

lib