I år er det 29. gang, Agritechnica slår dørene op til udstillingen i Hannover, hvor der i år er 25 haller fyldt op med landbrugsmaskiner. Antallet af udstillere er helt oppe på 2.800 fra 52 forskellige lande, og arrangørerne forventer flere end 400.000 besøgende fra 83 forskellige lande.

Dette betyder, at DLG (Deutshe Landwirtschafts-Gesellschaft), som står bag udstillingen, har åbnet for samtlige P-pladser og alle 10 indgange til messeområdet for at give den hurtigst mulige indgang til området.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der er desuden internationale piktogrammer på alle pejlemærker med ikoner og beskrivelse på tysk, engelsk og russisk, så de besøgende lettere og hurtigere kan finde de områder, de gerne vil besøge. DLG sørger desuden for gratis bus på messeområdet.

Traktorer over hele udstillingen

Som noget nyt er traktorer ikke kun samlet i få haller, men vil være fordelt ud over flere haller.

Hal 20 er en helt ny hal, som indvies på Agritechnica, og her vil Agco være til stede, hvor de fire brands, Valtra, Massey Ferguson, Fendt og Challenger er samlet. Ellers fordeler traktorer sig i hallerne 3,4,5,7,9 og 13.

System og komponenter

For to år siden præsenterede Agritechnica "System & Components", som lå i hal 1. Konceptet blev taget godt imod og fordele, sig derfor over tre haller i år. Det er i hal 15, 16 og 17.

"System & Components" er reservedele og komponenter til landbrugsmaskinbranchen, og det er måske mest et område for maskinbranchen selv, hvor de forskellige producenter og leverandører kan møde hinanden, men der er også meget for publikum at se, da det overordnede tema i de tre haller i år er Future Farming - fremtidens landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det vil sige, at mange leverandører og producenter i år viser nye teknologier og innovationer frem i form af nye tendenser og produkter inden for motorer, hydraulik, elektronik, og også reservedele og sliddele. ?