Lyt til artiklen:

Landbrug & Fødevarer søger Sofari-værter

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Inflationen har lagt sig, og forbrugernes købekraft vender så småt tilbage. Flere og flere forbrugere er optaget af blandt andet øget dyrevelfærd, biodiversitet og bæredygtighed - forhold der rimer godt på økologisk griseproduktion, det skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse, hvor de søger efter værter til årets Sofari.

Som økologisk griseproducent kan man være med til at gøre en forskel for en selv og sine kollegaer ved at blive Sofari-vært og vise danskerne, hvordan de økologiske grise lever.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som Sofari-vært er man med til at gøre forbrugerne klogere på det økologiske griseliv og dermed give afsætningen af økologisk grisekød et positivt skub fremad.

Sofari-projektets sekretariat bakker landmanden op, så det er så let som muligt at være Sofari-vært. Sekretariatet sørger for at skabe synlighed om eventet i pressen og på sociale medier.

Der laves også materialer, som formidler om økologi og øko-grisens kvaliteter. Sekretariatet hjælper også med overtrækssko, håndsprit og så videre.

Frilandsgrise med klar PRRS-status

Se også:

Frilandsgrise med klar PRRS-status