Lyt til artiklen:

Fasterholt øger fabriksarealet med 3.500 kvadratmeter

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Det er afgørende for Fasterholt Maskinfabrik at få gang i byggeriet, for ordrebøgerne er fyldt helt op for 2024. Det kan umiddelbart lyde som lidt af et luksusproblem, når maskinfabrikken må melde alt udsolgt til den kommende sæson. Men når målet er at yde rettidig service, går det ud over stoltheden, når man ikke kan efterleve efterspørgslen, skriver Fasterholt Maskinfabrik i en pressemeddelelse.

- Selvfølgelig tager vi det som ros og et kvalitetsstempel, at vores maskiner er solgt længe inden, de overhovedet kan produceres, men det huer os ikke. For vi kender landbruget og landmændene godt nok til at vide, at de har brug for at kunne vande, når sæsonen starter. Derfor er vi også jublende glade for, at vi endelig kan komme i gang med byggeriet, fortæller Rikke Kjær Aslak.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

20.000 kvadratmeter under tag

I dag er maskinfabrikkens bygninger præget af knopskyderi, idet den første bygning er fra 1958, mens den nyeste er fra 2009. Sammen med den nye bygning giver det godt 20.000 kvadratmeter under tag, og maskinfabrikken har brug for hver eneste af dem.

Den nye bygning og kommende omstruktureringer skal skabe et bedre flow i produktionen, så den tid, det tager at bygge en vandingsmaskine, bliver kortere. Det betyder, at blandt andet lageret og udviklingsafdelingen flytter over i den nye bygning. De haller, der står tilbage, kommer til at indgå i strømliningen af produktionen.

Byggefirmaet Kjæhr & Trillingsgaard står for det knap 3.500 kvadratmeter store byggeri. Byggeriet forventes at stå færdigt i november i år, hvorefter bygningerne skal indrettes.