Lyt til artiklen:

Corteva Agriscience køber Symborg og Stoller

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Corteva Agriscience arbejder for at optimere udbyttet i marken og verdens fødevareforsyning. Med et opkøb af Symborg og Stoller fortsætter virksomheden med at være verdensledende inden for biologiske produkter.

Symborg er en virksomhed, der er eksperter i mikrobiologiske teknologier med base i spanske Murcia, og Stoller er en af de største uafhængige virksomheder i den biologiske industri og er baseret i Houston i Texas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Disse opkøb illustrerer Cortevas forpligtelse til at give landmænd bæredygtige løsninger, der bringer værdi og produktivitet til bedriften, siger Chuck Magro, der er administrerende direktør i Corteva Agriscience i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at han glæder sig til at byde nye medarbejdere fra de to virksomheder velkommen.

- Vi tror på, at deres viden og ekspertise, kombineret med Cortevas innovationsevner, vil gå sammen om at danne en førende biologisk virksomhed, der er klar til at accelerere og vokse med det hurtigt voksende biologiske marked, siger direktøren.

rich-media-2
Corteva Agriscience har opkøbt Symborg og Stoller. (Pressefoto: Corteva Agriscience)

Med datterselskaber i Brasilien, Chile, Kina, Frankrig, Mexico, Peru, Spanien, Tyrkiet og USA når Symborg ud til mere end 50 lande med sine innovative biologiske løsninger. Stoller mere end 50 års erfaring i mere end 60 lande.

Ifølge Corteva Agriscience forventes det biologiske marked at være det hurtigst voksende segment i planteværnsindustrien, og de forventer at det kommer til at repræsenterer 25 procent af det samlede marked i 2035.