Lyt til artiklen:

Lemken fuldender plovserie med Juwel 6

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Med letvægtsploven Juwel 6 fuldender Lemken sin plovserie.

Med Juwel 6 introducerer Lemken nu lillebror til Juwel 7, 8 og 10 monterede vendeplove.

Fra næste år erstatter denne lettrækkelige model EurOpal og VariOpal 5 og 6 serierne, som i 25 år har været produceret til landmænd, der værdsætter gode arbejdsresultater og holdbarhed, skriver Lemken i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Juwel 6 med 110 mm rammekassesektion og en underrammefrigang på 80 cm findes i versioner med tre til fem furer. M-versionen tilbyder fire forskellige arbejdsbredder pr. krop, som kan justeres mekanisk.

Juwel 6 M V har en trinløs hydraulisk justering af arbejdsbredden, og hydraulisk rammedrejning er tilgængelig som ekstraudstyr. Når det kombineres med iQblue Connect elektroniksættet, kan redskabet nemt forvandles til en plov med ISOBUS-styring og tilsluttes til styringssystemer, skriver Lemken.

Grundudstyret inkluderer de gennemprøvede DuraL-plovlegeme. Lavet af specialhærdet stål, DuraMaxx-plovlegeme er også tilgængelige og opfylder maksimale krav med hensyn til holdbarhed. Mekanisk non-stop overbelastningsbeskyttelse anbefales til stenet jord.

Som med alle Lemken monterede vendeplove er Optiquick justeringssystemet som justere første fure og træklinjen.

Alle Lemken monterede plove er udstyret med det nye pendulhjul, hvis højde kan justeres uden værktøj via en række huller. For at beskytte materialet og give større arbejdskomfort er der også monteret hydraulisk affjedring på dybdehjulet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et simpelt ombygningssæt er tilgængeligt, hvis du ønsker at opgradere til et Uni-hjul til vejtransport.