Abonnementsartikel

Trods centrale anbefalinger baseret på små marginer insisterer EU-udvalg for dyretransport på at have leveret et stærkt og tydeligt fundament.

BRUXELLES: Ingen vidste rigtig, om de skulle grine eller græde, da EU-udvalget for dyretransport (ANIT) torsdag aften leverede sine længe ventede anbefalinger for en revision af reglerne for transport af levende dyr på tværs af kontinentet.

Resultaterne af afstemningen var på visse nøgleområder, heriblandt strammere regler for transport af unge og drægtige dyr samt et loft på otte timers transporttid, så tætte, at udfaldet vurderes at kunne gå begge veje, når Europa-Parlamentets medlemmer skal stemme om anbefalingerne i januar. Alligevel insisterer politikerne bag udvalget på, at de har fremlagt klare og tydelige anbefalinger.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.