Lyt til artiklen:

Nyt julehit: Stor efterspørgsel på krogmodnet kamsteg

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Abonnementsartikel

Krogmodnet kamsteg hitter blandt danskerne i år.

Danish Crown oplever stor efterspørgsel efter krogmodnet kamsteg.

Selv om det har været en opadgående trend de seneste år, er efterspørgslen på krogmodnede kamstege steget med flere hundrede procent i år og især i de første ti dage i december.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

- Vi knokler nærmest i døgndrift for at efterkomme den store efterspørgsel lige nu. Vi hænger nye kamstege til modning hver eneste uge, og vi bruger al den plads, vi har til at krogmodne, men det går bare enormt hurtigt i år, og vi har solgt flere gange så mange, som vi gjorde sidste år, siger Dorte Ruby, der er ansvarlig for premium-delen i Danish Crown.

For at forsøge at komme så mange forbrugere som muligt i møde på efterspørgslen efter krogmodnede kamstege, har Dorte Ruby og Dyrbar.dk taget nye metoder i brug.

Der er nemlig blevet oprettet en såkaldt Flæskestegsliste, som man kan melde sig til på Dyrbar.dk, hvis man i første omgang går forgæves efter en krogmodnet kamsteg.

- De her kamstege ryger over disken i lyntempo i lige nu, og derfor har vi lavet Flæskestegslisten, så man ikke hele tiden skal gå ind på Dyrbar.dk for at kigge, men i stedet får direkte besked, når der igen kommer nye på lager. Og første gang, vi sendte besked ud om nye kamstege, solgte vi over 100 på de første to timer, så danskerne efterspørger virkelig de krogmodnede kamstege, siger Dorte Ruby.