Kasper Kjær Jensen er ny chefkonsulent til maskinstationerne pr. 1. februar 2020. Han skal sammen med den nuværende konsulent, Gerth Petersen Holm, være samlingspunkt for maskinstationerne og ansvarlig for den faglige rådgivning og vidensdeling til medlemsvirksomhederne inden for agro-området. Ligeledes bliver en af hans hovedopgaver at fremføre foreningens politiske hovedmærkesager over for relevante parter, skriver DM&E Agro i en pressemeddelelse.

- Med Kasper har DM&E fået en erfaren mand, der har rødder i landbruget. Han er født og opvokset på en planteavlsejendom og er uddannet agrarøkonom fra JU Vejlby i 2011. Kasper kommer fra en stilling som planterådgiver i Sagro, og han har arbejdet med rådgivning i snart seks år, skriver DM&E Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Kjær Jensen vil i sin rådgivning fokuserer på at være praksisnær og helhedsorienteret, så der tages hensyn til de mennesker, der skal udføre arbejdet. Ligeledes brænder han for at optimere driften i forhold til de muligheder og vilkår, som lovgivning og teknologi stiller til erhvervet.