Lyt til artiklen:

Agro Partnere udskifter på toppost

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Abonnementsartikel

Agro Partnere A/S har ansat Peter Hesselberg som ny CEO. Peter Hesselberg sidder i dag som CFO i Agro Partnere og har derfor et indgående kendskab til organisationen.

Den 1. februar 2023 får Agro Partnere ny CEO. Nuværende økonomichef Peter Hesselberg overtager rollen som direktør efter Viggo Rask, der efter et langt arbejdsliv har valgt at sætte tempoet ned og hellige sig andre opgaver, skriver Agro Partnere i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig meget til de nye opgaver og ser frem til, i tæt arbejde med bestyrelsen og aktionærerne, fortsat at udvikle og styrke selskabet, siger den kommende CEO.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Hesselberg, der har været en del af Agro Partnere siden 2016, har i kraft af sine knap syv år i virksomheden opbygget et indgående kendskab til organisationen og sat sit præg på de daglige arbejdsgange og -opgaver.

En af de opgaver, der ligger klar til den nye direktør, er at tage godt imod kommende aktieejere. Agro Partnere har nemlig åbnet for tilgangen af nye aktionærer. Aktionærforsamlingen er for dem, der ønsker et alternativ til den traditionelle handel med grovvarevirksomheder og kan se fordelene i en samlet prisforhandling.

- De enkelte landbrugsvirksomheders størrelse, kombineret med tidens knap så gode bytteforhold mellem kød og foder, har ikke gjort behovet for gode indkøbspriser mindre. Derfor ser jeg også frem til at styrke vores aktionærforsamling yderligere i fremtiden, udtaler Peter Hesselberg.

Peter Hesselberg kommer oprindeligt fra revisionsbranchen, og har efterfølgende haft flere CFO-stillinger. Privat bor han i Kolstrup, der, ligesom Agro Partnere, er placeret i Kolding Kommune.

Agro Partnere A/S blev stiftet i 2001 af en række fremsynede landmænd, der ønskede sig et alternativ til de eksisterende grovvarevirksomheder. Selskabet er repræsenteret i hele Danmark med en hovedvægt placeret i Jylland, Fyn og Bornholm, skriver Agro Partnere.