Selv vil Tove Holm Vistedsen aldrig nogensinde omtale sig selv, som "sindssyg god" til at sætte retningen i grovfoder-teamet eller fremhæve, at hun er en "faglig skarp, dedikeret og strømlinet rådgiver", skriver Vestjysk i en pressemeddelelse.

Men stik mod vestjysk fåmælthed, så holder hverken landmænd eller kolleger sig tilbage, når det gælder pæne ord om Tove Holm Vistedsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jubilaren betegnes som en rigtig god organisator, og som altid hjælper, selvom hun selv har travlt.

- Vi går aldrig forgæves til Tove om hjælp. Men vi har dog fundet ud af, at når hun bliver lidt rød i hovedet - ja, så er grænsen ved at være nået, lyder det fra Vestjysk.

At det blev Vestjysk for den unge dimittend med speciale i planter fra den Kgl. Veterinære Landbohøjskole i København, var en tilfældighed. Ligesom uddannelsen som agronom, også var det.

- Agronom er den første uddannelse i bogen: "Hvad kan du blive". Jeg nåede aldrig længere, siger Tove Holm Vistedsen på sin varme underspillede facon, som mange landmænd i det jyske har lært at sætte så stor pris på, skriver Vestjysk.

Hos Vestjysk er Tove Holm Vistedsen i dag specialiseret rådgiver især på områderne for Grovfoder og Mink.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men hun er også den koordinerende kraft bag nyhedsbrevet Mark Nyt, og gennem årene har hun tillige engageret sig i mange tiltag, der har været med til at skabe arbejdspladser på landet.

For eksempel i forbindelse med de senere års tilskudsordninger for landdistrikter har Tove blandt andet været involveret i vådområder, gårdbutikker og det store jyske pileeventyr, skriver Vestjysk i pressemeddelelsen.

Vestjysk er vært ved en reception i forbindelse med 25-års jubilæet 11. oktober 2019 kl. 13:00 for landmænd, forretningsforbindelser, kolleger, naboer, venner og familie i Rep.salen på Herningvej 3 i Ringkøbing.