Nicolaj Nørgaard tiltræder den 1. juni som direktør for Danish Crown Pork Ejerservice. Han kommer fra en stilling som adm. direktør for Danske Svineproducenter og har en solid erfaring og indsigt i dansk griseproduktion.

- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at ansætte en af de absolut største kapaciteter i dansk griseproduktion. Nicolaj Nørgaard besidder en tung faglig viden og har samtidig stor erfaring som leder. Derfor er vi ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige til at fortsætte den positive udvikling, som ejerservice under Danish Crown Pork er inde i, siger Søren F. Eriksen, der er CEO for Danish Crown Pork.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicolaj Nørgaard er uddannet Cand. Oecon. Agro og Ph.d. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole inden for sundhedsøkonomi og dyrevelfærd. Han har blandt andet været direktør for VSP, det nuværende SEGES Svineproduktion under Landbrug & Fødevarer, og senest altså adm. direktør i brancheforeningen Danske Svineproducenter. Sideløbende har han være engageret i flere gårdråd og bestyrelser.

- Danish Crown er inde i en spændende udvikling med 4WD-strategien, og jeg ser frem til at yde mit bidrag til at nå de ambitiøse målsætninger. I mine øjne er et stærkt Danish Crown til gavn for alle danske griseproducenter, og jeg ser frem til de nye udfordringer, siger Nicolaj Nørgaard.

Nicolaj Nørgaard afløser Vagner Bøge, der har ønsket at trappe ned efter over 40 år i Danish Crown koncernen.