Abonnementsartikel

Både mark og landmand kan drage fordel af at modtage kompost.

Flere kender til spildevandsslam, men kompost, som nogle måske forbinder med køkkenhaven, kan med fordel også forbindes med marken og bruges hos landmanden.

Et af de danske firmaer, som tilbyder Biokompost til udspredning på marken, er KomTek Miljø af 2012 A/S beliggende i Holsted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landmanden sparer penge på indkøb af gødning, og udover tilførsel af næringsstoffer til marken får landmanden også tilført struktur og mikroorganismer til jorden, beretter konsulent Hans Peter Fyhn fra KomTek Miljø af 2012 A/S.

Udgangspunktet

for at modtage Biokompost fra KemTek Miljø af 2012 A/S er, at landmanden kan få det leveret og spredt omkostningsfrit på marken i en radius af cirka 50 km fra KomTek., at landmanden selv kan betale spredningen.

Er afstanden større, er der mulighed for

- Bor de meget langt væk, men gerne vil have produktet med et fokus på de fordele, som er ved produktet, kan de selv betale både for udspredning og levering, fortæller Hans Peter Fyhn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er muligt at modtage produktet i hele landet - hvis den enkelte landmand er villig til at skyde nogle penge i det selv, forsætter han.

Læs hele artiklen og mere om kompost i næste nummer af Agro, der udkommer på fredag den 10. januar..

Har du abonnement på bladet, kan artiklen desuden allerede nu læses på www.agrologisk.dk

Ikkeabonnenter kan også læse artiklen på hjemmesiden ved at købe adgang til den - klik her for at se det.

Der kan bestilles abonnement på www.agrologisk.dk eller telefon 76 20 79 70.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne måned udvider vi Agro med en elektronisk udgave til iPad- og Android-tablets. Som abonnent på det trykte magasin får du naturligvis det elektroniske magasin uden meromkostning. Dette nye digitale magasin får navnet AGRAR+ Agro og indeholder dels alle artiklerne fra det trykte magasin, dels en stribe ekstra artikler, som hidtil har været udgivet særskilt som Agrar+.

AGRAR+ Agro erstatter den nuværende pdf-udgave af Agrologisk