Abonnementsartikel

Maskinbladet dækker Agritechnica i ord og billeder. Følg med på hjemmesiden fra søndag, hvor udstillingen åbner

Så går det snart løs. Om få dage åbner verdens største maskinudstilling, Agritechnica. 2.600 udstillere fordelt på 380.000 kvadratmeter fortæller lidt om størrelsen på den udstilling, der betragtes som den vigtigste af alle hos mange producenter.  

Søndag og mandag er såkaldte preview dage, mens de officielle åbningsdage er tirsdag til lørdag. Maskinbladet er på pletten fra søndag morgen, og du kan på maskinbladet.dk følge med i, hvad der bliver vist af spændende nyheder på udstillingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi lægger løbende nye artikler op fra udstillingen, og du kan hele tiden følge med i, hvad vi har skrevet om Agritechnica ved at klikke på "se alle artikler" i boksen "Agritechnica 2011" her på siden. Så får du et overblik over alt, hvad vi har skrevet om i forbindelse med udstillingen. Alle de artikler, vi skriver under udstillingen finder du også her.

Mange danske landmænd tager turen til Agritechnica, og tallet af danske besøgende vokser for hver udgave af Agritechnica. Har man hestekræfter i blodet eller går op i det sidste nye elektronik til for eksempel plantebekæmpelse, så er udstillingen bestemt et besøg værd.