Abonnementsartikel

Nu lancerer JF-Stoll en ny serie af ekstra lave fuldfodervogne

De nye fuldfodervogne fra JF-Stoll har hjulakslen placeret bag karet, således at det er muligt at nedsænke chassis og blandekar maksimalt. Dette giver en meget lav højde på vognen, som derved kan komme igennem helt lave passager. 

Den nye serie af ekstra lave fuldfodervogne findes i tre størrelser på henholdsvis 6,5, 8,0 og 10,0 kubikmeter og er derfor primært beregnet for især det tyske marked, der efterspørger ekstra lave fuldfodervogne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den mindste model har en minimumshøjde på 206 centimeter, og den lave højde på fuldfodervognene gør det muligt at komme ind i stalde, hvor der ellers er en lav indgangs- og loftshøjde. Ligeledes gør den lave højde det også muligt at anvende en minilæsser eller lignende til påfyldning af fodermidler.

Det er desuden muligt at justere og optimere højden ved hjælp af hjulakslen, hvis forholdene kræver det.

- Som på de øvrige fuldfodervogne fra JF-Stoll leveres de nye maskiner med det trådløse vejesystem Feed Manager. Med Feed Manager placeres vejedisplayet i læssemaskinen, så traktorføreren altid har alle vægtinformationer lige foran sig. Herved kan fuldfoderblanderen læsses fra alle sider, hvilket øger fleksibiliteten og nedsætter tidsforbrug samt foderspild, påpeger JF-Stoll.