Kvindelige håndboldspillere er vant til at blive tacklet hårdt på banen, men en lille flok håndboldspillere fra Team Tvis Holstebro må finde sig i ublid behandling på en lidt anderledes måde end normalt.

Tre håndboldspillere stillede nemlig op til catwalk iklædt minkskind i forbindelse med skindudstillingen hos Holstebroegnens Pelsdyravlerforening forleden, og da TV Midt-Vest viste billeder af den optræden på stationens hjemmeside, fik det nogle læsere til tasterne. Og de var ikke venligt stemt:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Duller i dyremishandlingstøj

"Hvor er det klamt, at I "duller" rundt i dyremishandlingstøj. Vi siger nu 2013, og oplysninger om dyrenes ve og vel, er veldokumenteret. Er I virkelige så naive !! tænk at I kan være det bekendt at sælge jer selv, på den bekostning. Fremover ser jeg jer som blodpigerne, og jeg håber ikke I selv har dyr, for med den holdning I har, frygter jeg for deres liv," skriver en anonym person på TV Midt-Vests hjemmeside.

Kritisk sans, tak

Anna Kornum fra København kritiserer både håndboldkvinderne og TV Midt-Vest, som hun opfordrer til at få noget kritisk sans. "Det er trist at se hvordan Kopenhagen Fur med deres betydelige ressourcer får købt sig ind alle steder. Alle er tilsyneladende blinde og ukritiske, inklusiv medierne, der med zombielignende sløvhed dækker disse grusomme reklamefremstød," skriver Anna Kornum blandt andet.

Se billederne - og læs reaktionerne - via dette link på TV Midt-Vests hjemmeside.