I mere end 25 år har GreenTec A/S forestået distributionen af Spearheads produktprogram igennem et udbygget distributionsnet i 15 Europæiske lande. Til disse lande hører foruden Danmark og Tyskland; Østrig, Schweitz, Holland, Belgien og Luxemburg samt Baltikum og de nordiske lande, Norge, Sverige og Finland.

Spearhead overtager distributionen pr. 1/1-2019 i Danmark og Tyskland, og de øvrige lande med øjeblikkelig virkning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Antony Prince, direktør for salg og marketing hos Spearhead, udtaler:

- Overgangen fra vores traditionelle distributionskanal, GreenTec A/S gør det muligt for os at komme tættere på kunderne i det Europæiske marked. Vi tror at det hjælper os til at effektivisere distributionen i interesse for vores kunder.

John Christensen, salgsdirektør for GreenTec A/S, udtaler:

- Igennem de sidste 5 år har vi målrettet arbejdet på at ændre vores virksomhed fra at være en handelsvirksomhed til at være en moderne produktionsvirksomhed. I vores fremtidige strategi koncentrerer vi os udelukkende om udvikling og produktion af egne højt specialiserede maskiner til vedligehold af hegn og grønne områder på vores fabrik i Kolding.

GreenTec og Spearhead vil i fremtiden, hvor det er muligt, begge benytte sig af det bestående forhandlernet, for hver især at videreudvikle tilgangen til markedet