Lyt til artiklen:

Fra driftsoperatør til teamleder: John fejrer 25 år hos DLG

00:00
Hastighed: ???x
02:22

John Kristensen har siden 1999 været bosat i Spjald, København og Fredericia, men i alle 25 år har arbejdspladen været DLG, hvor han havde første arbejdsdag som driftsoperatør på fabrikken i Spjald tirsdagen efter påske i 1999.

Egentlig havde han mest et billede af DLG som et sted, hvor man fik "støv på lungerne", men efter en rundvisning kunne han med egne øjne se, at den virkelige verden så ganske anderledes ud, det skriver DLG i anledning af John Kristensens 25-års jubilæum i grovvareselskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter 4,5 år som driftsoperatør i Spjald, hvor John er født og opvokset, blev han tilbudt en stilling som planlægger på DLG's daværende hovedkontor i hjertet af København. I begyndelsen sagde han nej, men han var alligevel fristet af muligheden, som han i sidste ende valgte at takke ja til.

- Jeg tror, fabrikkerne i hele landet havde brug for en fagmand, der vidste, hvad det betød, når de ringede ind og fortalte, at de skulle have skiftet en 'kineserhat' i produktionen, siger John Kristensen.

Kollegaer beskriver John Kristensen som værende en åben og hjælpsom person med en god jysk humor, der er 'DLG'er' helt ind i sjælen.

Det faktum, at han lever og ånder for sin arbejdsplads, er også en af årsagerne til, at han flytter med DLG tilbage til Jylland, da det bliver besluttet, at der skal bygges et nyt hovedkontor i Fredericia. Her er han i dag teamleder for syv medarbejdere i Tank- og Fabriksplanlægning.

Både fagligt og socialt har John Kristensen i 25 år været med til at skabe sammenhængskraft på tværs af organisationen, skriver DLG. Blandt andet har han gennem en årrække været formand for DLG's Personaleforening, hvor han har været med til at stable en lang række arrangementer på benene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har også i mere end ti år været medlem af DLG's repræsentantskab, og siden 2022 har han været medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i koncernen. Hans mærkesag er, at DLG skal være en arbejdsplads, som kollegaerne er glade for at være en del af.