Lyt til artiklen:

Messesucces trods vejrudfordringer

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Arrangørerne bag Nutrifair 2024 melder om en husdyrsmesse med tilfredse udstillere.

Besøgstallet fra de to dage blev ikke så højt som under sidste messe, men ifølge Nutrifair er meldingen fra langt de fleste udstillere, at det er de helt rigtige gæster, der besøgte messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er godt tilfreds med besøgstallet, som også skal ses i forhold til sne og kulde. Vi har hørt, at flere busser fra landboforeningerne med besøgende måtte aflyses på grund af sneen, fortæller Ida Brøgger Hahn, projektleder Nutrifair.

På åbningsdagen spærrede en lastbil Lillebæltsbroen og forhindrede flere besøgende i at komme fra Fyn til Jylland og dermed Nutrifair.

I år havde 234 udstillere booket stande. Til sammenligning havde 254 booket stand i maj 2022, som var rykket efter corona.

Generelt lader det til, at de besøgende ikke går skuffede hjem. Messen har også fungeret som mødested for forretningsforbindelser, fortæller Henrik Kreutzfeldt, landmand, Alrø, Horsens Fjord.

- Jeg har fået snakket med flere af, dem, som jeg plejer at have i røret. Det har været rigtig godt at få sat ansigt på. Det er en dejlig overskuelig messe, hvor vi kan tage herhen over middag, når vi er færdig i stalden, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er virkelig tilfredse med at være på den anden side af restriktioner og så opleve, at der stadig er en tilstrømning til messen. Vi har ramt den rigtige målgruppe, og så oplever vi, at der generelt er tilfredse udstillere hele vejen rundt. Så vi ser frem til at afholde NutriFair igen i fremtiden, siger projektleder Ida Brøgger Hahn.

rich-media-3
For 11. gang har NutriFair fyldt hallerne i Messe C. Foto: Marianne Nørmark.
rich-media-4
I år havde arrangørerne valgt at opleve hallerne i henholdsvis kvæg og gris. Foto: Marianne Nørmark.