Lyt til artiklen:

Tidligere Bredal-ejere forlader deres direktørposter

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Ønsket om at få mere tid til familie- og fritidsaktiviterer gør nu, at de tidligere indehavere af Bredal fratræder deres stillinger i virksomheden. Det fortæller Bredal i en pressemeddelelse.

I meddelelsen siger Anders Bull Jensen og Torben Sørensen følgende;

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som udtalt i forbindelse med salget af Bredal, mener vi, at fællesejerskab af Bogballe og Bredal er det helt rigtige for begge virksomheder. Vi er efter salget blot blev bekræftet heri igennem et gnidningsfri samarbejde med Bogballe-teamet og de nye ejere. På trods af det må vi erkende, at flere års fokus på at udvikle Bredal har tæret på energien og medført afsavn andre steder i vores liv.

Anders Bull Jensen og Torben Sørensen er stadig medejere af det nye selskab, der står bag Bredal og Bogballe.

Bredal-ejer om salg: Det lå lige til højrebenet

Se også:

Bredal-ejer om salg: Det lå lige til højrebenet

- Da vi mener, at tidspunktet er rigtigt både for os og for Bredal, har vi meddelt Erhvervsinvest og bestyrelsen vores ønske om at stoppe. Bogballe har været igennem en lignende transition, da den tidligere ejerleder stoppede under Erhvervsinvests ejerskab, og det har været en vellykket overgang med yderligere udvikling af Bogballe og medarbejderne. Vi er overbeviste om, at Bredal og de ansatte vil få en tilsvarende oplevelse. Vi ønsker at takke alle de medarbejdere, der igennem årene har bidraget til, at Bredal er, hvor det er i dag. Vi er meget fortrøstningsfulde i forhold til Bredal og den videre færd.

Avis: Bredal-ejere fik trecifret millionbeløb

Se også:

Avis: Bredal-ejere fik trecifret millionbeløb

Digital udvikling

Ny direktør i Bredal bliver Karsten Skovgaard Nielsen, der kommer fra en stilling som salgs- og projektdirektør i NH Group. Han tiltræder 1.august og vil også fungere som kommerciel direktør i Bogballe i samarbejde med produktionsdirektør Henning Troelsen.

- Jeg glæder mig enormt meget til at påbegynde arbejdet. Jeg kender både Bredal og Bogballe fra min barndom, da min familie er inden for landbruget. Det er to førende brands inden for henholdsvist liftophængte og bugserede mineralgødningsspredere. Begge kendetegnes ved høj kvalitet og har formået at følge med - hvis ikke ligefrem være førende - i den digitale udvikling hen imod "precission farming" inden for deres respektive nicher, hvilket deres globale salg bevidner. Det fokus og videre arbejde skal vi i samarbejde gøre endnu mere af i fremtiden, siger Karsten Skovgaard Nielsen.