Den store interesse for uddannelserne som Produktionsleder og Agrarøkonom, der blev vist på informationsmødet den 5. november 2015, er nu ved at blive omsat i tilmeldinger til de to lederuddannelser inden for landbruget.

Lige nu kan Asmildkloster skrive 30 produktionsledere og 15 Agrarøkonomer på tilmeldingslisterne - det er en markant tilslutning til skolens lederuddannelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det tegner godt for dansk landbrug og rekrutteringen af nye ledere, at interessen for uddannelse og udvikling er stor blandt de yngre kræfter, siger forstander Lars Møgelbjerg Andersen.

Produktionslederuddannelsen og Agrarøkonomuddannelsen ser således ud til at få god tilslutning, når de to uddannelser starter den 1. februar 2016 på Asmildkloster Landbrugsskole.

Asmildkloster Landbrugsskole har lagt sig i selen for, at både den nye uddannelse som Produktionsleder og det sidste hold Agrarøkonomer (Ny AØ-uddannelse kommer fra efteråret 2016) får kompetente underviserkræfter, klar til at udfordre den enkelte både fagligt, personligt og ledelsesmæssigt - og det bliver der taget godt imod hos de kommende studerende.

- En lederuddannelse i landbruget skal udvikle den enkelte landmand. Det er landmandens viden, færdigheder og holdninger der kan flytte noget. Der kræves personlige kompetencer i top uanset hvilke mål og drømme der driver den enkelte studerende - det vil vi med Landbrugets Lederuddannelse give vores bidrag til. På Asmildkloster Landbrugsskole arbejder vi med den enkeltes styrker i fokus, således at alle kan blive den bedste udgave af sig selv, slutter forstander Lars Møgelbjerg Andersen.

De to lederuddannelser starter begge den 1. februar 2016 og for Virksomhedsledere er det absolut sidste chance for at gennemføre Agrarøkonomuddannelsen på 20 uger..