De 25 år blev fejret med et arrangement på hotel Munkebjerg i Vejle.

Dagen startede med fælles bustur til Børkop Mølle, hvor der var lejlighed til at høre om, hvordan det gik for sig for mange år siden, da de lokale bønder kom der, for at få malet deres korn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var også lejlighed til at se gamle redskaber og landbrugsmaskiner i museet på stedet, og specielt de ældre deltagere kunne genkende maskiner og redskaber fra deres egen barndom og dermed se, hvor stor udvikling der er sket bare inden for en enkelt generation, når man ser på de maskiner, som Rejselaguets medlemmer sælger i dag. 

Til slut var der festmiddag på hotellet.

- Formålet med Maskinbranchens Rejselaug er at skabe et netværk i branchen. Med et tilbageblik på de 25 år vil man ud over den årlige generalforsamling i forbindelses med Agromek kunne se arrangementer som besøg på både danske og udenlandske landbrugsmaskinfabrikker, besøg på Axelborg, Christiansborg og EU parlamentet i Bruxelles - alt sammen med det overordnede formål at holde deltagerne opdateret om brancheforhold i landbrugsmaskinbranchen, som deltagerne dagligt arbejder i, skriver Rejselauget i en pressemeddelelse.