Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Genbrug – også I landbrug -og entreprenørsektoren

9. sep. 2019 | Indrykket af Sjørup Group A/S

Det er ikke kun plastik der genbruges – Reservedele kan også bruges!

Del artiklen:

Der kan spares på både tid, omkostninger og miljøet ved at genbruge – Dette er bestemt også aktuelt i landbrugs- og entreprenørsektoren. 

Sjørup Group A/S er en af de største aktører indenfor brugte reservedele og kender derfor til de mange fordele indenfor brugt markedet. 

Mange af de maskiner der kommer under kniven, eller skærebrænderen, i Sjørup er trafik -ellerbrandskadede maskiner.
Tiltrods for at maskinerne er totalskadede, er der ofte mange komponenter som intet fejler – Specielt da disse ofte har et ret lavt timetal. 

Ved at udskifte hele komponenter, såsom foraksel, bagaksler, gearkasser osv. Kan der både spares omkostninger ved reparation samt tid på værkstedet – Maskinen kan dermed hurtigt og billigt komme på arbejde igen! 

Sjørup Group A/S er klar over at flere er skeptiske overfor brugte reservedele, specielt hvis disse kommer fraen brandskadet maskine – Hvilket er en naturlig bekymring. 

Sjørup Group har dog en høj kvalitetssikring af deres brugte reservedele – Alle reservedele gennemgår først et grundigt tjek efter afmontering, hvorefter de sendes til rens. 

I firmaets vaskeanlæg gennemgår reservedele en grundig rensning – Reservedelene tjekkes igen og gennemgår herefter relevant efterbehandling, såsom smøring og anti-rust behandling.
Herudover bibeholdes reservedelens oprindelse, så den altid kan spores tilbage til hvilken maskine den blev afmonteret fra.

Der kommer cirka 300-400 maskiner igennem Sjørups ophugs værksted årligt, hvilket resulterer i et omfattende udvalg af brugte reservedele, både til traktorer og entreprenør maskiner.

Se evt. det nuværende udvalg lige her 

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter