Automatisk oplæsning:

Multivogn til at øremærke og kupere haler på smågrise

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Merko lancerer ny Multivogn til håndtering af smågrise ved kastration med videre til det mindre og mellemstore segment.

Multivognen indeholder mange af de samme elementer som den nuværende behandlingsvogn, dog i en mindre og mere tilgængelig udgave, skriver Merko i en pressemeddelelse.

Behandlingsvognen kan sammensættes individuelt, men består standard af: vogn i rustfristål med to drejbare baghjul med bremse, to faste forhjul, to kurve, integreret kasterationsbænk, spritholder, to stk. mærkefarveholdere og tre stk. håndsprøjteholdere.

Derudover kan der påsættes MerkoMatic Compact øremærkemaskine samt halebrænder med dobbelt afstandsplade. Alt det du står og skal bruge når du skal behandle, øremærke og kupere haler på dine smågrise.

- Vi har lyttet til vores kunder, der har efterspurgt en mindre udgave af vores nuværende behandlingsvogn og nu er den ankommet. Multivognen vil indeholde mange af de samme elementer som den nuværende behandlingsvogn, dog i en mindre og mere tilgængelig udgave, der egner sig specifikt til det mindre og mellemstore segmentet. siger Kristian Vedel Rasmussen, Commercial Manager Denmark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Testet i farestalde

Begge behandlingsvogne er udviklet af Allflex teamet i Lemvig som har stor erfaring indenfor svineproduktion. Multivognen har i en periode været ude for at blive testet i forskellige farestalde, hvorefter der er blevet foretaget små finjusteringer, efter feedback fra kunden. Testbesætningerne har været meget tilfredse med vognen og mener at det er et godt produkt.

Efterspørgslen på de nye funktioner som Multivognen bringer med sig, har Allflex allerede kunnet mærke kunderne har taget godt imod, da den første vogn allerede er solgt under snigpremieren.

Med den nye Multivogn introduceres håndsprøjteholdere, der sidder let og tilgængeligt på bordpladen. Her kan ikke mindre end tre håndsprøjter placeres let og bekvemt uden kanylerne bøjes eller er til fare for brugeren.

- Sprøjteholderen er den første af sin slags, den er lidt revolutionerende. Nu har man endelige en løsning som kunderne har manglet i mange år, hvor man sikkert kan fralægge sig håndsprøjterne uden problemer, siger Kristian Vedel Rasmussen.

Mulighed for demonstration

Som noget helt nyt tilbyder Merko nu online demonstration af behandlingsvognene så du og dine medarbejdere hjemme fra gården trygt kan få en fremvisning. Her kan proces og alle redskabernes funktioner opleves og gennemgås, således I får sammensat den optimale behandlingsvogn efter jeres behov.