Automatisk oplæsning:

Cellokoncert for kvæg og børn var en succes

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Weekendens atypiske koncert, hvor kvæg og børn kunne høre klassisk musik, forløb ganske glimrende.

Søndag inviterede Haugaard Hereford ved Rødvig på Stevns i samarbejde med Scandinavian Cello School til koncert i forbindelse med et nyt eksperiment. Nemlig opdræt af fritgående Hereford-køer til lyden af klassisk musik. Weekendens koncerter var blandt andet støttet af Stevns Landboforenings Fond og Østdansk Landboforening.

En smuk cellokoncert kombineret med dejligt vejr i skønne omgivelser gjorde søndagens musikalske arrangement på Stevns nær Rødvig til en god oplevelse. I hvert fald for de tobenede, selvom kvæget også så ud til at nyde de klassiske toner der flød gennem luften. Publikum hørte blandt andet udpluk fra Antonìn Dvorak og Jacob Gade i den time koncerten varede.

- Det er dejligt at opleve to forskellige kulturer finde sammen, og så opstår der sød musik. Samtidig støtter man Børns Venner Køge, hvilket er godt tænkt. Arrangementet var ganske enkelt imponerende og sætter en fed strege under, at landbruget også er kulturbærende. Jeg tager hatten af for Louise og Mogens, der har stået for et velorganiseret tiltag. Og Scandinavian Cello School skal man unde sig selv at opleve. De er simpelthen fantastiske, lyder det fra bestyrelsesformand i Østdansk Landboforening Ole Elbæk i en pressemeddelelse.