Efter at have brugt to måneder på at lære koncernen at kende overtager Jais Valeur i dag posten som Group CEO fra Kjeld Johannesen, der har været Danish Crowns topchef gennem 27 år.

- Det er mit klare mål at fortsætte udviklingen af Danish Crown til glæde for både virksomhedens ejere og medarbejdere. Danish Crown er en ægte global virksomhed med salg i mere end 130 lande og en rygrad af kundeorienterede købmænd. Generelt set står virksomheden rigtig godt i den internationale konkurrence, så jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, siger Jais Valeur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden midten af november har Jais Valeur været rundt i et utal af kroge i den vidt forgrenede koncern. På den måde har han på første hånd fået indsigt i Danish Crowns opbygning samt ikke mindst de udfordringer og muligheder, som de enkelte selskaber i koncernen står med lige nu.

- Danish Crown er en veldrevet virksomhed. Der er dygtige medarbejdere, der arbejder stenhårdt, loyalt og på mange tidspunkter af døgnet, så i mine øjne er der ingen tvivl om, at Danish Crown har et stærkt fundament at bygge videre på, siger Jais Valeur.

I den kommende tid skal Jais Valeur blandt andet besøge en række af Danish Crown vigtigste samarbejdspartnere.