Abonnementsartikel

På et biodynamisk fynsk landbrug fokuserer de på gamle kornsorter, som danner grundlaget for gårdens produktion af mel

For Kristian Andersen ved Havndrup på Fyn er en stor del af arealet tilsået med gamle kornsorter. Det er blandt andet spelt, svedjerug og ølandshvede. De indgår i produktionen af mel i gårdens eget mølleri. Alt kornet fra marken afsættes igennem gårdbutikken.

For Kristian Andersen ved Havndrup på Fyn er en stor del af arealet tilsået med gamle kornsorter. Det er blandt andet spelt, svedjerug og ølandshvede. De indgår i produktionen af mel i gårdens eget mølleri. Alt kornet fra marken afsættes igennem gårdbutikken.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.