Lyt til artiklen:

Bogballe deler mere end 30 års erfaringer med GPS-brug på gratis kursus

00:00
Hastighed: ???x
01:12

Igen i år holder den danske producent af gødningsspredere, Bogballe, præcisionsjordbrugsdage i samarbejde med Yara. Her vil eksperter dele deres viden om brug af GPS på markerne.

- Der er lagt op til en spændende dag, hvor deltagerne både lærer at udarbejde et tildelingskort, og ikke mindst bliver teknikken demonstreret i praksis, så man ved selvsyn kan se, hvordan filer overføres til og fra spreder, skriver Michael Lond, der er salgskonsulent hos Bogballe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ekstra månedsløn på vej til de ansatte: De har præsteret forbilledligt

Se også:

Ekstra månedsløn på vej til de ansatte: De har præsteret forbilledligt

Alle deltagerne på kursusdagene får mulighed for at udarbejde et tildelingskort til deres egen bedrift og lære at overføre data til sprederen.

- Vi demonstrerer selvfølgelig vores løsninger for kursisterne, og de får også selv hands-on undervisning af eksperterne fra Yara og Bogballe, så de får lært, hvordan man kommer i gang med præcisionsjordbrug, forklarer Michael Lond.

Der vil også være demokørsel og efterfølgende gennemsyn af de opsamlede markdata, der eksempelvis skal bruges til dokumentation over for Landbrugsstyrelsen.

Temadagene bliver holdt på fabrikken i Bøgballe den 20. januar og den 3. februar.