Lyt til artiklen:

Ekstra månedsløn på vej til de ansatte: De har præsteret forbilledligt

00:00
Hastighed: ???x
02:14

Trods forhindringer i forsyningskæderne og prisstigninger på råvarer, elektronik og energi, så går produktionsvirksomheden Bogballe igen markant frem.

Det udløser en bonus til samtlige af virksomhedens medarbejdere, der modtager, hvad der i gennemsnit svarer til en månedsløn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det nyligt offentliggjorte årsregnskab et driftsresultat på 157,1 millioner kroner og et overskud efter skat på 87,6 millioner kroner.

Bogballes produkter sælges gennem et internationalt distributørnetværk til landbrug over hele verden. Omkring 95 procent af omsætningen kommer fra eksport.

- Hos Bogballe er vi enormt stolte over, at vi igen i år har formået at afskibe så stort et antal spredere fra fabrikken i Bøgballe velvidende om, at næsten alle disse er solgt til udlandet, siger Henning Troelsen, administrerende direktør for Bogballe, i en pressemeddelelse.

Han peger på virksomhedens medarbejdere som væsentlig grund til, at virksomheden kan gå frem i en tid med strid modvind.

- Samtlige ansatte har derfor igen i år præsteret forbilledligt, og de har kæmpet bravt for, at Bogballes kunder har modtaget deres spredere i sædvanlig høj kvalitet og rettidigt. Derfor er det også glædeligt, at vores ansatte igen i år kan se frem til en velfortjent økonomisk belønning som følge af Bogballes overskudsdelingsprogram, som i år er historisk stor - de ansatte får i gennemsnit, hvad der svarer til ca. én ekstra månedsløn som følge heraf, siger Henning Troelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Bogballes ejer, kapitalfonden Erhvervsinvest, er der stor tilfredshed med præstationen.

- Bogballe har, som jeg også tidligere har udtalt, i mange år været en solid og indtjeningsstærk virksomhed. Alligevel må vi konstatere, at Bogballe med de seneste års omsætnings- og indtjeningsløft har cementeret sig på et nyt og højere niveau. Det er en yderst tilfredsstillende udvikling virksomheden og dens ansatte har præsteret de seneste år - og i særdeleshed det seneste, siger Thomas Marstrand, der er managing partner og direktør i Erhvervsinvest.

Hos Bogballe forventer man indtjeningen i deres indeværende regnskabsår 22/23 vil være på niveau med dette års rekord.