Abonnementsartikel

Hyppig udslusning af gylle forventes at blive en del af bekendtgørelsens krav til miljøtilladelser, og JH Agro er allerede klar med en løsning, som vises på Agromek.

JH Agros løsning til hyppig udslusning af gylle - JH HyppigUdslusning - er ifølge Lars Forbech, produktchef hos JH Agro, udviklet for blandt andet at imødekomme kommende krav til hyppig udslusning af gylle fra grisestalde. Sidegevinsten er, at arbejdsbyrden samtidig lettes betydeligt, og indeklimaet forbedres for både medarbejderne og dyrene. Systemet er netop præsenteret på Eurotier og kan også ses på Agromek.

- I stedet for gyllepropper i gyllekummerne er der på gyllerøret monteret en spadeventil ud for hver sektion. Den åbnes og lukkes ved hjælp af en El-aktuator, og udslusningen sker automatisk via en PLC-styring, som overvåger hele processen, fortæller Lars Forbech.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.