Lyt til artiklen:

Arla udpeger ny landedirektør for Arla Foods Tyskland

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Lillie Li Valeur er blevet udnævnt til landedirektør for Arla Foods Tyskland.

Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Koncerndirektør og direktionsmedlem Peter Giørtz-Carlsen er meget tilfreds med udnævnelsen:

- Jeg er glad for, at Lillie vil genindtræde i Arla Foods og påtage sig denne vigtige rolle. Med Patrik Hanssons nylige udnævnelse til Chief Marketing Officer ønskede vi, at hans efterfølger skulle fortsætte det stærke lederskab af vækstrejsen for den tyske virksomhed. Lillie var den ideelle kandidat til dette. Hun har en dyb forståelse af det landmandsejede kooperativ og en stærk track record for kommerciel succes på komplekse vækstmarkeder, siger Peter Giørtz-Carlsen og fortsætter.

- Lillie er også et stærkt forhold bygger og har gennem hele sin karriere vist, at hun sætter partnerskaber, der skaber langsigtet værdi for virksomheden, i centrum af hendes dagsorden. Dette engagement er vigtigt for fortsat at styrke vores position i Tyskland. Jeg vil gerne takke Patrik igen for hans ledelse af den tyske forretning og byd Lillie velkommen, som jeg er overbevist om vil blive en stor efterfølger.

Lillie Li Valeur kommer til efter to år som administrerende direktør for den danskbaserede internationale virksomhed, Good Food Group. Før dette, i en 18-årig karriere i Arla, var hun senest vicepræsident for Arlas mælkebaserede drikkevare-forretningsenhed

Lillie Li Valeur har også ledet Arlas Kina-forretning. Derefter var hun vicepræsident for Sydøstasien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv er den nyudnævnte landedirektør meget glad for at vende tilbage til Arla.

- Jeg er meget glad for at komme tilbage til Arla Foods og for igen at arbejde sammen med de meget passionerede kolleger for at skabe fremtiden for mejeri på en naturlig måde. En vision, der fortsat inspirerer mig. Jeg er virkelig begejstret for den nye udfordring med at lede den profitable vækstdagsorden på et af Arlas største og mest komplekse markeder. Jeg ved, at vi har et stærkt Arla-team i Tyskland og tror på, at vi vil være i stand til at gøre en forskel, når vi arbejder sammen med vores landmandsejere. Tak til Arla for denne mulighed, og jeg ser frem til at træde tilbage i Arla-kulturen og arbejde tæt sammen med kolleger, vores tyske landmænd og kunder for at levere vores langsigtede vision for den tyske forretning, siger Lillie Li Valeur.

Hun starter den 1. maj og går i løbet af de kommende uger over til at være baseret i Tyskland.