Lyt til artiklen:

Syddansk Kvæg og SLF inviterer til temadag om kvægstalde

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Kravene til kvægstalde står foran en række ændringer.

Udfasning af fuldspalter samt øgede pladskrav og nye mærkeordninger betyder, at mange kvægbrugere vil få behov for at tilpasse deres eksisterende stalde, så de kommende krav opfyldes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hertil kommer de kvægbrugere, som overvejer at udvide bedriften og bygge ny stald eller overvejer at købe en ejendom. Her er det også vigtigt at tænke fremtidens krav ind i projektet.

Syddansk Kvæg og Sønderjysk Landboforening inviterer nu til en temadag, som skal hjælpe kvægbrugere med at få overblik over fremtidens krav til staldene. Desuden skal temadagen hjælpe landmændene med at lægge en strategi for deres bedrift, så de får den bedste løsning i forhold til den daglige drift.

Det skriver SLF i en pressemeddelelse.

Ved temadagen, som foregår onsdag den 15. september, vil der blive en række konkrete oplæg omkring emnet.

Efter velkomst af Johan Schmidt, medlem af SLFs bestyrelse, vil der være fokus på pladskrav, overgangsregler og velfærdsordninger, som Syddansk Kvæg fortæller om.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herefter handler det om pladskrav og miljøgodkendelser med miljøkonsulent Birgitte Madsen, SLF. Dernæst stiller Flemming Hedegaard fra Byggeri & Teknik skarpt på byggetilladelser og brandkrav, inden økonomikonsulent Michael Lykou har et indlæg omkring økonomi i forbindelse med ombygning samt nybyggeri.

Temadagen den 15. september foregår fra klokken 9.45 til 13.00.