Abonnementsartikel

Quicke lancerer ny Quicke Control System og opnår 1+1=3.

Baseret på tests hos landmænd globalt har vi med det nye joystick opnået en ergonomi, som giver høj førerkomfort ved lange arbejdsdage. Præcisionen er god med QE-command på grund af dens elektriske ventiler med indbygget lastkompensation, hvilket giver piloten mulighed for at fokusere på opgaven fremfor styringen. Derudover er uafhængig styring af redskabsfunktioner muligt med proportional vippekontakt, skriver Quicke i en pressemeddelse.

Det aktive styresystem Q-Companion som giver mulighed for lastvejning og servicepåmindelse bliver nu også en aktiv del af læsserstyringen med nye funktioner. Disse funktioner er integreret direkte i og styres via scroll-hjulet på QE-command joysticket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kombination af QE-command med Q-companion giver: Automatisering af bevægelser og gentagne opgaver - sparer tid og kræfter i det daglige arbejde.
Soft end stop på løftefunktion og begrænsning af bevægelsesområde for hvert valgt redskab - optimal komfort og betjening.
Vippe-kontakt til betjening af 3. funktion, smart skovl-rystefunktion, kontinuerligt flow med mere.
Valgbare køretilstande og programmerbare joystick knapper - skræddersyet til dit behov.
De mange fordele ved at kombinere QE-command og Q-companion er bevis på: 1 + 1 = 3

Med sin robusthed og fokus på væsentlige, tilbyder QM-command en perfekt balance mellem enkelthed og funktionalitet. Det helt nye system integrerer de væsentlige funktioner direkte i joysticket, bla. SoftDrive (læsserdæmpning), Q-Lock (hydraulisk redskabslås) og to knapper til eksterne funktioner. Der er ikke længere brug for ekstra kontakter, som kan være svære at placere i kabinen.