Virksomheden investerer allerede stærkt i udvikling af produkter til udsæd i hele Europa med mere end 40 Pioneer produkter, der blev lanceret i Europa i 2019 og et nyt fem millioner ? center til udsæds teknologier, der skal åbnes i Aussonne, Frankrig, i den nærmeste fremtid, skriver Corteva Agriscience i en pressemeddelelse.

I Norden og Baltikum vil investeringen i vid udstrækning være baseret på introduktionen af et nyt Pioneer produkt af sortstypen dent hybrider med højtydende majsensilage med en øget stivelsesfordøjelighed. Dette unikke Pioneer produkt leverer stærkt fordøjelige stivelsesensilage, hvilket gør det muligt for mælkeproducenter at øge produktiviteten og rentabiliteten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andre tilbud i de nordiske og baltiske lande inkluderer:

- Lovende nye sorter af vinterraps, som allerede i registreringsforsøg er førende i høstudbytte i mange europæiske lande, herunder Danmark.

- Nyt insektbejdsemiddel, Lumiposa, som er særlig effektiv mod rapsjordloppen og andre skadedyr, hvilket giver fremragende beskyttelse i de tidlige stadier af udviklingen.

- Biologiske produkter til frøbehandling, såsom LumiBio, som gavner raps med hurtigere og mere succesfuldt spiring, stimuleret rodudvikling, øget tørketolerance, højere udbytte med mere.

- Aktuel portefølje af ensilage podemiddel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyansættelse

Den nye ansættelse af Lars Jørgen Pedersen som leder af såsædsforretningen vil yderligere gøre det lettere at fokusere på øget markedsadgang for Corteva Agriscience-produkter.

Lars Jørgen Pedersen kommer med flere års erfaring fra såsædsbranchen og vil være ansvarlig for porteføljen i Norden og Baltikum.

Lars Dinesen, Landeansvarlig for Norden og Baltikum hos Corteva Agriscience, udtaler:

- At styrke vores frøforretning på de nordiske og baltiske markeder demonstrerer Corteva Agriscience's forpligtelse til at levere innovative og bæredygtige løsninger, der vil hjælpe producenterne med at øge produktiviteten.

- Det afspejler Cortevas utrættelige bestræbelser på at give landmændene den værktøjskasse med løsninger de har brug for, for at kunne takle udfordringerne i en omskiftelige branche og samtidig dyrke rigeligt med sunde fødevarer af høj kvalitet, som forbrugerne efterspørger, siger Lars Dinesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Corteva Agriscience er et globalt børsnoteret selskab, som er 100 procent fokuseret på landbrug. Virksomheden tilbyder landmænd i hele verden komplette løsninger i branchen - herunder et varieret produktmix inden for frø og planteværn samt digitale løsninger, der har til formål at maksimere produktiviteten og forbedre udbyttet og lønsomheden for den enkelte landmand.