Abonnementsartikel

I denne uge kan forbrugerne finde et helt nyt produkt i kølediskene uden laktose.

I denne uge vil forbrugere finde et helt nyt produkt i supermarkedernes køleskabe. Her lancerer Arla nemlig Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik 0,6 procent Fedt, der udelukkende består af 50 procent laktosefri skummetmælk og 50 procent havredrik.

- Den nye, unikke blanding er helt oplagt. For mælk og havre smager bare godt sammen. Og ved at lave en drik med 50 procent mælk og 50 procent havredrik kan vi nu tilbyde forbrugerne alt det bedste fra mælken, som er kilde til calcium og protein, og med noter af havren. Helt uden tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer, fortæller Anne Kjeldsen, direktør for Arlas mælkekategori. Hun mener, at det er et godt tilbud til nysgerrige forbrugere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det giver forbrugerne nye muligheder for en sund og varieret kost. Arlas velsmagende mælke- og havredrik er til den gruppe af danskere, som er glade for mejeriprodukter, men vil undgå laktose, siger Anne Kjeldsen.

Stor interesse for laktosefri

Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik 0,6 procent Fedt bliver lanceret på et tidspunkt, hvor danskerne drikker og spiser flere og flere laktosefri mejeriprodukter. Derfor forventer Arla, at mælke- og havredrikken føjer et nyt kapitel til den laktosefri succeshistorie:

- Den store interesse for laktosefri produkter bekræfter, at vi er en nation af mejeriglade forbrugere. Samtidig vil danskerne gerne have flere plantebaserede fødevarer. Mælke- og havredrikken favner begge dele, ligesom en sund og varieret kost gør. Og vel at mærke med den gode smag og mundfølelse af mælk, siger Anne Kjeldsen.