Et nyt og spændende internationalt samlingssted for svineproducenter har set dagens lys.

Idéen er at skabe muligheden for at opleve det bedste, dansk teknologi kan byde på indenfor svineproduktion. Et fælles showroom i Herning danner rammen om det nye samarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men Danish Pig Academy er meget mere end blot et fælles udstillingsvindue. Danish Pig Academy vil løbende være vært for en række arrangementer, hvor der er mulighed for at blive inspireret og opdateret inden for den nyeste udvikling i svinebranchen. Det skriver Danish Pig Academy i en pressemeddelelse.

- Udviklingen i branchen har længe gået i retning af, at svineproducenterne bliver færre men større. Det stiller nye krav til os som producenter. Derfor er det bl.a. nødvendigt at samarbejde og give rådgivning på højt fagligt niveau. Det er disse krav vi forsøger at imødekomme med etableringen af Danish Pig Academy, siger Torben Olesen formand for Danish Pig Academy og fortsætter:

- Vi vil skabe et samlingspunkt for både internationale- og danske svineproducenter samt andre interesserede personer, grupper, institutioner og organisationer inden for svinebranchen. Vi ønsker, at vores besøgende skal opleve en merværdi ved at slå vejen forbi vores showroom, hvor de får en opfattelse af, hvad danske producenter har at byde på - under et tag,

Hos Danish Pig Academy kan der afholdes møder og arrangementer i spændende og inspirerende omgivelser med mulighed for overnatning i nyt renoveret gæstehus.