Der har været gang i nyregistreringerne af traktorer i februar, og således har 115 traktorer fået nummerplade på i månedens løb. Det er en stigning på 10 procent i forhold til sidste år, hvor der kom nummerplade på 104 traktorer i februar.

Den suverænt største stigning i nyregistreringer finder vi hos tyske Fendt, der satte nummerplade på 25 traktorer i februar, hvilket faktisk sender de grønne traktorer ind på en førsteplads som månedens mest populære mærke. I februar 2016 registrerede Fendt 10 traktorer, så der er tale om en voldsom stigning. Fendt har ligeledes også månedens tre mest populære modeller, da der er sat nummerplade på syv enheder af Fendts 724 Vario-traktor og fem enheder af både 828 Vario og 936 Vario.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udover Fendt har også Case IH, Claas og Valtra haft fremgang i februar sammenlignet med sidste år.

Kamp i toppen

I hælene på Fendt finder vi tre mærker i tæt kamp. Case IH og John Deere har begge sat nummerplader på 18 traktorer, og de deler derfor andenpladsen for februar. New Holland følger lige efter med 17 nyregistreringer.

Selvom februar 2017 var en bedre måned end året før, så er der alligevel et stykke op til fordums tid. Ifølge tallene fra traktorstatistik.dk placerer februar 2016 og 2017 sig på de to nederste pladser, når man ser på nyregistreringer tilbage til 2011. I 2013 blev der sat nummerplade på 205, så der er endnu et stykke vej, hvis traktorerregistreringerne skal tilbage på tidligere tiders niveau.