Lyt til artiklen:

Case IH maler november rød

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Abonnementsartikel

For andet år i træk, sørger Case IH for at stå øverst i statistikken for november måneds indregistreringer.

Det samlede antal indregistrerede traktorer over 40 hestekræfter i november er på 89 stk, præcis samme antal som i november 2021.

Og selvom John Deere har domineret øverst på podiet i stort det hele 2022, er det lykkedes Case IH at ændre på dette, og kan stille sig på toppen med 23 stk indregistreringer, og knap 26 procent markedsandel. Det er en klar sejr med hele 10 stk ned til nummer to, hvor John Deere huserer med 13 stk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen deles af Fendt og Massey Ferguson, der hver især har monteret nummerplader på 11 stk. New Holland står på fjerdepladsen med 10 stk, Valtra på femte med 8 stk, Claas på sjette med 7 stk, og Deutz-Fahr slår egen rekord med 5 stk indregistreringer, hvilket er en forbedring på 150 procent i forhold til november 2021.

Det bliver spændende at se om Agromek salget kommer til at påvirke december måneds statistik, for de fleste vedkommende vil levering nok først ske i næste års statistikker.

John Deere klar til champagne

Alt tyder på at John Deere roligt kan sætte champagnen på køl, for de fører fortsat stort i statistikken for år-til-dato.

1.477 traktorer har indtil nu i 2022 fået monteret nummerplader på, heraf har 348 af dem været på de grøn-gule traktorer fra John Deere, hvilket svarer til 23,56 procent markedsandel.

Og med et forspring på 82 stk ned til New Holland på andenpladsen, kan John Deere vist begynde at fornemme sejrens sødme, for andet år i træk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Puma'en springer frem

Den mest populære model, ifølge bilstatistik.dk, er i november måned en gammel kending, hvor Case IH Puma 240 CVX atter indtager øverste podieplads. Det sker efter at John Deere's 6R 250 ellers havde sat sig fast på den placering i mange måneder i træk.

Og der bliver kamp om den podieplads lige til det sidste, for med Case IH's november-leveringer, har den populære Puma lige nøjagtigt også indtaget øverste podieplads for år-til-dato's totalsette mest populære traktormodel.

Lige nu står Case IH Puma 240 CXV øverst med 59 stk, men intet er afgjort for John Deere's 6250R følger tæt efter med 54 stk indregistreringer i 2022.

rich-media-4
Case IH Puma 240 CVX stikker snuden frem, og generobrer førstepladsen som den populæreste traktor i november. Arkivfoto: Morten Damsgaard.